Post by cyckosisevab on Feb 10, 2022 10:24:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ King of Avalon: Dominion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ King of Avalon: Dominion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veľa peňazí ▞▞▞
▞▞▞ King of Avalon: Dominion 2022 version ▞▞▞
Bolo by oveľa lepšie, keby sa „platba za hranie“ vyrovnala, aby ľudia nemuseli míňať veľa peňazí alebo zdrojov na upgrade
Zatiaľ ok
Milujem túto hru, ale fakt, že každý mesiac vychádzajú nové veci, robí z toho, že neutrácajú peniaze, irelevantné!! Teraz som na túto hru minul veľa peňazí, ale ani tie tisíce, ktoré som minul, nie sú nič v porovnaní s cenami za nové veci. Takže ak nie ste nabití, budete vždy irelevantní a waaayyy pozadu. Rozhodne výhra s platom 2, naozaj dúfam, že prestanú pridávať nové veci, aby to strední míňatelia dobehli, ale hlad po peniazoch je skutočný, a preto toľko ľudí denne prestáva.
Zatiaľ je všetko dobré. Treba revidovať. Užíval si hru. Uprednostnil by som popisnejší návod, ktorý by lepšie vysvetlil mechaniku. Ale to sa dá ľahko zistiť. Veľmi dobrý vizuálny zážitok.
Nezaťažujte sa touto hrou, pokiaľ nie ste ochotní minúť tisíce dolárov. Sila sa zvyšuje takou vysokou exponenciálnou rýchlosťou a boj je vytvorený tak, že budete vymazaní v akomkoľvek scenári pvp proti každému, kto utráca. Táto hra je v podstate súťažou o to, kto dokáže minúť najviac.
Milujem tú hru, ale aktualizácia ma práve vykopla z aliancie, musel som znova požiadať a potom mi účtujete 2 000 dolárov v zlate, aby som sa mohol teleportovať späť tam, kde som bol... 😳 A STRATA MOJA POZÍCIA, KTORÚ SOM VYBUDOVALA V ALIANCII 😠 Je pravda, že veľa peňazí musíte minúť, aby ste niečo urobili. Po tomto všetkom sa znova pripájam k aliancii. Moje mesto bolo v oblasti mojej aliancie, keď som sa prihlásil späť, práve teraz to nebolo... preto som bol napadnutý, bol som v nejakej náhodnej oblasti. Vaša aktualizácia ma stála veľa.
Znovu som vložil prostriedky na účet a teraz sú moje prostriedky zaseknuté. Pri pokuse o dokončenie nákupu sa v hre stále zobrazuje chyba. Po odstránení chyby hra ostane zamrznutá a musím hru znova načítať. Hru som znova načítal 3-krát a tiež som vás kontaktoval. Umožnilo mi to minúť, ale potom to znova zamrzlo. Vaša odpoveď bola, že budete hovoriť s okuliarmi, ale môžem minúť na iné hry. Túto konkrétnu hru nemôžem. Stále zobrazuje chybové hlásenie, aj keď je tam veľa prostriedkov.
Ako je potrebné aktualizovať na Huawei mate 30 PRO? Otázka vykonaním. Dajte to do galérie Apps.. Očakávam odpoveď! Ihneď!
Mots Mêlés - Jeu de Mots Jeux littéraires wsa
King of Avalon: Hakimiyet Strateji Oyunları qog
Moja hlavná sťažnosť je, že odmeny za udalosti nezodpovedajú úsiliu a položkám potrebným na ich dokončenie.
Celkovo dobrá vojnová hra. Ubral som hviezdu, pretože vyhrať sa oplatí, ak chcete to najlepšie vybavenie a najnovších hrdinov.
Super hra.
Je to veľmi zábavné, rád hrám túto hru Naozaj sa mi páči drak, ubehlo mi veľa času a baví ma hrať vždy, keď ju použijem, aby som si zarobil peniaze navyše
3.11.2019 veľmi dobré. ps, nebude sa aktualizovať. Zmenil som svoje hodnotenie z 5 hviezdičiek na 1 hviezdičku, pretože každý server má príliš veľa čínštiny a kvôli spamu, ktorý dostávate z kráľovského chatovacieho rohu. Nesťahujte, boli ste varovaní. Ak sa vám, samozrejme, nepáči vaša obrazovka pokrytá spamom. Tiež zakonzervovaná odpoveď a príliš veľa sily na zbabelcov...každá takáto hra si zaslúži len 1 hviezdičku a nevedia ma presvedčiť o opaku.
Chcem vedieť, prečo ukážka a skutočná hra nie sú ani zďaleka rovnaké. Ako hra, kde musíte prestavať, je to dobrá hra. Problém je v tom, že ukážka a skutočná hra sú zavádzajúce. Naozaj ma hnevá, ako všetky tieto hry hrajú ukážky, ktoré nemajú nič spoločné so skutočným hraním hry.
Nedávajú vám čas na riešenie problémov, niekoľkokrát som sa pokúsil vyriešiť problémy, bez úspechu. Ak nemíňate pravidelne, nikam nechodíte, minul som viac ako 10 000 na túto hru, stále zaostávam, pretože už nemusíte míňať.
Celkom fajn, ako si udržať prostredie bez stresu. Ak je váš čas alebo postup v hre narušený...potom otvorte truhlice a majte zdroje na pokračovanie, ak chcete alebo máte na to čas
Strašné. Bol som na úrovni 18 a zviazal som svoj účet cez Kings Group a teraz sa hovorí, že nemôžu nájsť môj účet, keď sa prihlásim. Škoda. Kontaktovali zákaznícky servis a stále zatvárali môj tiket pomoci bez toho, aby mi pomohli! ! Hrozná služba.
Skvelá hra, vynikajúca grafika, intenzívne filmové CGI akčné scény. Mohlo by to byť lepšie s funkciou priblíženia fotoaparátu, aj keď 4 hviezdičky.
Prečo sú to takmer 2 koncerty? Neexistuje žiadny bohumilý dôvod, prečo by to malo vysávať toľko miesta v mojom telefóne. Keby som to mohol preniesť na svoju externú pamäťovú kartu, urobil by som to. Dve hviezdy za to, že ide o dáta.
Dobrá zábava, rýchle tempo a veľa pomoci, aby ste mohli začať. Príbeh je zaujímavý, zatiaľ sa teším, keď ho uvidím. Aktualizujem, keď sa dostanem na týždeň alebo tak do hry a uvidím, ako sa moje záujmy udržia.
Super hra?
Ľahko sa do nej dostanete a dej je veľmi pútavý. Práve som začal a baví ma to
Veľa čakania ..klasika
Po poslednej aktualizacii uz nejde hru otvorit
Super super hra. Progresivita hry je skvelá. Spozorovať! Návod trvá trochu príliš dlho, ale to dáva zmysel, ak niekto alebo nováčik v tomto type hier. Tešíme sa na to, čo táto hra môže ponúknuť v budúcnosti. Dobrá grafika, dobrá hrateľnosť štyri hviezdičky
Jediný dôvod, prečo tomu dávam tri hviezdičky, je len to, že príbeh nie je príliš dlhý a musíte to robiť tak dlho, aby ste urobili každú jednu misiu, ktorú potrebujú naozaj opraviť.
Môžete povedať falošnú reklamu? Táto hra nie je taká ako ukážky, ktoré vám ponúka. Napríklad vizuál, ktorý vidíme na videu a youtube hovorí za všetko. Keď pošlete jednotky do boja, nebudú sa vizuálne zobrazovať tak, ako sú inzerované. Vaše video je popisné ako hra známa ako „Dawn of Titans“! Teraz v tejto hre ovládate každú jednotku a pána. Vaša hra propaguje to isté, no ani zďaleka sa to nepribližuje.
Bol som s kráľom Avalonu 4/7 rokov, potom sa to stalo katastrofou, neviem prečo, a teraz to vyzerá, že sa to zlepšuje, robte čokoľvek, čo je potrebné, urobte to lepšie, aj keď je to len dolár, ktorý niekto míňa, toto je niečí dolár rešpektujte, prosím, plus ľudia, ktorí hľadajú zábavu, bola to zábavná hra už dlho, potom sa niečo stalo dúfam, že sa to vráti do normálu a bude lepšie, inak veľa ľudí skončí, bola by to strata času, plytvanie a peniaze, rešpektujte nás prosím 🙏
Ceny by mali byť pri niektorých položkách nižšie. Ale zabavil som sa a našiel nových priateľov. Ale je to veľmi nákladné, pokiaľ nechcete byť pomalý a slabý
Zábavná hra, no jej hranie začína stáť príliš veľa. Odoberajú denné udalosti, len aby dali 13-dňový...áno 13-dňový sezónny lístok, ktorý, ak chcete plné výhody, je 15 dolárov. Pridajte niektoré ďalšie udalosti, ktorých sa nemôžete zúčastniť, pokiaľ neminiete peniaze na upgrade. Chápem, že potrebujú zarábať peniaze, keďže sa dá hrať zadarmo, ale keď vytvoríte niečo, čo sa zdá byť 80% hry, ktorú treba kúpiť, začína to byť dosť otravné.
Je to mega dobraaaaaaaaaaaa hraaaaaaaa
Mne sa páči. Zatiaľ som nebol vymazaný... Stále som pod ochranou. Ale herná grafika a videá sú celkom fajn. Aj dejová línia sa mi zatiaľ páči
👍
Hra je fantastická, s výnimkou prípadu, keď sa vyskytnú chyby, ktoré spôsobia chýbajúce reštarty a zlyhanie pri získavaní odmien. Zákaznícky servis je žalostný, zvyčajne vedie k odpovedi na formulárový list. Ak sa vám nepodarilo získať náležité odmeny, zabudnite na to, že sa to opraví. Je to naozaj škoda, keďže hra pri plynulej práci veľmi baví. Buďte pripravení minúť nejaké peniaze, hoci na to, aby ste si hru užili, nie je potrebné veľa.
Československá aliancia pridajte sa kráľovstvo 92.. X1214 Y706
Zaplatené za balík. Musel som s nimi bojovať, aby mi to dali. Keď to konečne urobia, približne o týždeň neskôr, akcia sa končí a balík je bezcenný. Nikdy som ani neponúkol vrátenie peňazí, keď som bojoval o balík, za ktorý som zaplatil. Ich odpoveďou je opätovné kontaktovanie podpory. Mnohokrát kontaktovaný. Druhý lístok mi nakoniec dali až po týždni a neskoro. Nie ďakujem. Podpora je hrozná. Čo ich to zaujíma, moje peniaze už dostali. Kráľovstvo 10124. Balzac
Super 👌
King of Avalon: Dominion Strategi lxxr
Grafika a príbeh sú úžasné a zábavné. Bojové scény sú intenzívne, ale nie krvavé. Zatiaľ ma to baví.
Je to super hra
hrateľnosť je veľmi zaujímavá, grafika je fenomenálna, len mám občas problémy s rozdrvením, keď si idem vyzdvihnúť všetky svoje questy Odmeny
Hra je príliš drahá na to, aby som sa vrátil k Rise of Kings, získame viac výdrže, než potrebujeme robia hru lepšou, áno, správne,