Post by cyckosisevab on Feb 10, 2022 10:21:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак за неограничена издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
Удивително, но трябва да даде на всички скинове безплатни поне веднъж
Обичам това! Денят, в който започнах, приличах на Slither.IO, но след това, когато се захванах с него, започнах да го обичам като луд и сега, когато ми дойде време, играя тази игра и се опитвам да се занимавам толкова много, хаха! Тай!
Играта е добре. Хубаво е и ми е приятно. Но по някакъв начин не мога да вляза и да играя и реших да деинсталирам и да инсталирам отново, но акаунтът ми е загубен и регистрирах акаунта си, но не мога да го върна. Трябва ми ВРЪЩАНЕ НА АКАУНТА. Моля, направете нещо по въпроса.
Изтеглих играта и 2 часа по-късно играта продължава да иска актуализация и играта не се отваря и няма налични актуализации
Това е най-доброто, но тази игра е страхотна и аз оценявам 5 звезди преди понякога поканих някой друг в Little Big Snake сега. ГОТИНО!
Абсолютно харесвам играта, но рекламите я правят почти невъзможна за игра. Реклами много дълги и много изобилни. Vip без реклами е месечен абонамент, който е Pay to Play, което аз не правя. Освен рекламите самата игра е страхотна. Нуждаете се от добра стабилна интернет връзка.
Цялата игра е много хубава, но там воланът не работи правилно, моля, подобрете го в други аспекти много хубаво Давам само толкова звезда поради волана
Little Big Snake ง่ายๆ pzuc
обичам тази игра!!! но по някаква причина... сега е много лаг и не беше така. Аз съм на пълна wifi връзка, висока скорост и все още. изостава лошо. моля поправете
Ramboat - Offline Action Game ארקייד qvx
преди наистина харесвах тази игра, до днес получих НАЙ-ЛОШОТО преживяване. на екрана на телефона си не видях НИКАКВИ змии, но бях МЪРТЪВ, удряйки INVISIBLE SNAKE.. и това се е случило няколко пъти и мога да ви изпратя моята екранна снимка или можете сами да проверите дали сте имали моя запис на играта.
Якичко
наистина е забавно ..idk y не знаех за него преди .. просто ми харесва .. ще доживея, за да видя актуализацията на играта и да се развива❤️
Оценка с една звезда, защото няма опция за потвърждение на покупка за покупки в играта и екипът за поддръжка не отговаря на имейли. Прекарвах страхотно време с играта, докато не забелязах банер, предлагащ сделка за нов скин. Докоснах банера и веднага ми изтеглиха 800 скъпоценни камъни. Това е първокласна валута и бях гледал реклами ЦЯЛ ДЕН за нея. Не исках кожата, затова се свързах с поддръжката за възстановяване на сумата без отговор. Няма да променя оценката си, докато не получа възстановяване на сумата
Добавете още карти. И изравняването трябва наистина да има разлика в играта, освен колко бързо може да расте змията.
Тъй като slither.io беше голямо нещо преди няколко години... сървърите сега са много лоши и бавни и затова започнах да мисля, че концепцията на играта отмира доста бързо, докато не открих Littlebigsnake и ОБИЧАХ ИТ и все още го правя! Това е точно и забавно да се играе! затова давам оценка от 5 звезди... само едно нещо... бих се радвал, ако не трябва да плащате, за да разговаряте с приятели, моля, това е всичко, което моля и може би ако скъпоценните камъни, които получавате от постиженията, са били малко по-високо 😁
Играта е доста гладка, но движението винаги се забива без причина и се насочва в една посока. Много ненужна реклама, която спам изживяването.
Звуковите ефекти са страхотни + движенията са много плавни. И не мога да пренебрегна факта, че можете да го играете с приятелите си. Но ми се иска да имаме повече безплатни скинове. Като цяло мисля, че тази игра е доста тъпа♡
Little Big Snake Kasual ucu
до много реклами. хубавата му игра. за известно време... но всяка смърт трябва да виждате реклами.
Най-добрата игра на змия. Но тогава става малко бавно.
Наистина е много забавно, но продължавам да бъркам, бях на следващия флаг, забравих как се казваше и го нямаше, но моето ниво не беше, няма да спре да бърка, опитвам се да отида в едната посока и отнема няколко секунди няма да редактирам този преглед, докато всички грешки не изчезнат
загуби контрол, когато завиеш наляво...
Не е онлайн, става скучно доста бързо, тъй като AI са твърде лесни
Играта е твърде забавна. Няма проблеми, които IV забеляза.
Хубава и забавна игра е пристрастена
Супер забавна игра, но новата актуализация има твърде много реклами. Те също така го направиха така, че опцията за гледане на реклама за втори живот го кара да пуска 2 реклами подред и дори да не ви дава допълнителен живот след това. Наистина неприятно. Бих искал да му дам 5 звезди, защото е забавно да се играе, но тези реклами са страхотни.
Тази игра е абсолютно гадна. Току що го получих и трябваше да избера името си. След това не ми позволи да играя отново.
Най-лошата игра някога, бутонът за игра не работи
Не е лош графити с изоставане
Мисля, че играта е наистина забавна и първо, когато получите играта, можете да споделите резултата си и да получите 6 различни скина, но можете да го направите само веднъж. Можете да запазите напредъка си, като го свържете и също така да получите 2000 монети. Можете да използвате монетите, за да станете по-големи. Играта никога няма да свърши, защото резултатът ви ще бъде запазен само за 14 дни и ще трябва да направите нови добри резултати. Това, което наистина харесвам в играта е, че можете да имате приятели и да играете с тях.
Концепцията на играта е страхотна като в старата змия на Nokia 🐍. Но контролът трябва да работи по-гладко.
Трябва да плащате за чат + без реклами, играта се управлява сама (готино), но има проблеми и го прави, докато се опитвате да я контролирате, трябва да изчакате една седмица, за да промените името си и ако системата не харесва тогава той избира вместо вас, не можете да го смените обратно за една седмица. Не дава много монети, докато играете, така че освен ако не платите, няма да се надграждате бързо и често ще бъдете убивани. Co-OP е готино, но безполезно без чат за организиране на кооперативна игра. Безсмислено ниво нагоре, без нови правомощия. РЕКЛАМИТЕ СА ДРАЗНИ
Твърде много дълги реклами
Графиката е добра. Но контролите са извън контрол през повечето време. Моля, поправете го
Най-добрата игра на змия по отношение на контроли и геймплей. Въпреки това напоследък играта изостава твърде много. Това го прави невъзможен за игра. Играта изостава дори преди зимната актуализация или актуализацията за домашни любимци. Актуализация: Завоите няма да се регистрират на случаен принцип
толкова е забавно, че няма реклами точно като другите игри, които обичам
Little Big Snake Інше hjeq
Грешка на xiaomi reno 8, не може да играе за първи път, дори влизане с fb или google не работи, просто останете на екрана, въведете името си
Изглежда, че имаше потенциал, но фактът, че всеки път, когато загубя и мога да гледам реклама, за да си върна живот, никога не го прави, напълно замръзва. Само ако използвам VIP опция (която изисква плащане) работи.. Съвпадение? Аз не мисля. Така че в крайна сметка трябва да рестартирам многократно от главния екран.
Такъв грабване на пари получавате реклама почти всеки път, когато умрете. Има много ботове, така че не можете да маневрирате из картата, без да умирате (500 ppl във всеки сървър)
Ужасно изоставане. Всеки път, когато попаднете на много нектар, изоставането става още по-лошо, което ви кара да катастрофирате и да умрете. При мен други игри не изостават така.
Толкова глупаво, но харесвам тази игра
Little Big Snake Casual eqe
Зареждането отне толкова много време, прекарах половин час и все още блокира. Моля, помогнете ми
Тази игра би имала 5 звезди от мен, обичам играта, но има твърде много забавяне и ме убиват всеки път, когато това се случи и е много често.
Деинсталиране. Без да влезете във вашия имейл, fb, twitter и т.н. Няма да можете да играете играта. Защо трябва да получите достъп до тези социални платформи, за да играете играта? Изтеглих други подобни игри и е добре и никога не ми се е налагало да правя това. Пълна загуба на време
По принцип Snake.io, но много по-излъскан
Обичам тази игра. Нямам нищо против да гледам реклами, защото не мога да си позволя vip. Но проблемът е, че рекламите през повечето време не се възпроизвеждат. И трябваше да рестартирам играта отново и отново. Това е толкова разочароващо.
Играта е много добра, но проблемът е, че не получавам VIP награда след убийството на Rebel, моля, решете този проблем възможно най-скоро.
Страхотна игра! По-добре от slither.io, въпреки че е клонинг
страхотна игра! Наистина го обичам и мисля, че е МНОГО по-добър от slither.io или други видове игри. Въпреки че напоследък се случва нещо супер досадно, контролите замръзват на мобилни устройства (не знам дали потребителите на компютри се сблъскват със същия проблем или не), което ме кара да вървя по права линия с пълна скорост за твърди 5 до 10 секунди. това почти винаги ме принуждава да се блъсна в друга змия или стена.
Твърде много грешки и прекъсване на интернет, и не работи без интернет, един житейски шанс след смъртта
твърде много досадни реклами.....
Little Big Snake 休閒 iuh
Твърде много грешка в сървъра. Предимно заседнал на страницата за зареждане. Моля, отстранете проблема и ще дам 5 звезди