Post by cyckosisevab on Feb 10, 2022 10:12:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vir goljufij kod generatorja ▞▞▞
▞▞▞ Mr Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
slaba igra g. meso izginila samo za 50 sekund, to je najslabše in hiša ni velika in gospod meso mora izgledati bolj grozno, vendar izgleda kot dojenček, ta igra potrebuje veliko izboljšav, ne več sob 😤👿👿👿👹
Odlična igra. Edina stvar je veliko oglasov. Moral bi imeti več nabojev kot le 1 naenkrat
To je dobra igra, vendar je veliko zvočnih učinkov in posnetkov kopiranih iz drugih iger, na primer lajanje psa je kopirano iz računalniške igre, ki je Total Overdose. To je zelo slaba stvar, sram naj vas bo,
Tej igri bom dal tri zvezdice, ker med igranjem duhovnega načina pridejo nekateri oglasi, ki so preveč razdražljivi in se pogosto zaradi njih igra zapre in jo moram znova zagnati.
V igrah, kot je ta, vedno uporabljam način duhov kot vadbo, da vidim, s čim delam, in NIKOLI nisem videl načina duhov z oglasi. Ta ima oglase vsakih 5-10 sekund. In tudi ko končate z gledanjem enega, se vrne, ko ste ga že gledali z "oglasi se bodo predvajali v petih sekundah" in predvajajte DRUGEGA. Je GROZNO. Zaradi oglasov je zelo nemogoče igrati in je težko narediti karkoli.
to je bilo neverjetno, vendar sem dal 2 zvezdici, ker je bila posodobitev prašičev slaba☹☹
V tej igri ne najdem ničesar in ne morem igrati v načinu gosta, ker je vsakih 5 minut kakršen koli oglas, temu bom dal samo eno zvezdico. Tako sem razočaran nad to igro.😡😡😡
To je dobra igra, zelo dobra, vendar sem dal dve zvezdici, ker lahko shrani pri gibanju. Zato jo zdaj sovražim. Ne igram. !!!😯😯
Ta koncept iger ni kul in strašljiv.
Ta igra bi si morala zaslužiti eno zvezdico, ker sem opravil prvo stopnjo, potem pa je zamujala in prašič bi me kar ubil, tako da nisem mogel pobegniti tej stopnji. Samo ena zvezda. 🤬🤬😡😡
Krmilnik in krmilna palica sta bila odlična, jezila me je le menjava tipk. En primer je zeleni ključ, včasih ga ne najdem in dostopam lahko le do hiše.
Bilo je v redu, jezilo me je, da so bili oglasi vsakih 5 sekund v načinu duhov.
Zanič je preveč oglasov, ki me sploh ne pustijo v aplikacijo in pravkar sem to prenesel danes. :/
Stvar je v tem, da delam samo 2 konca, ker mr meso ubija najbolj znanstvenega. Naredil sem vso postavitev konca.
Morate pogledati svoje igre, da se prepričate, ali igre niso počasne ali igre.
Igra je dobra, vendar jo le malo otežite. V redu je. Bravo Keplerianci. Veselo noč čarovnic!
Preveč oglasov
Bila je lepa igra. Zelo sem se zabaval z gospodom mesom. Pravzaprav so mi zelo všeč tudi grozljivke
Lepa igra. Moram izboljšati kontrole in igranje, a vseeno mi je uspelo premagati
Oglasov je preveč, ko igralci njegovega načina duhov zaradi tega ne morejo doživeti vznemirjenja. Prav tako mislim, da se vsi 1 min pojavljajo oglasi. Toda veliko igranja se je spremenilo, tako da je čudovito in zato sem ocenil samo 3 zvezdice
Ni veliko grozljivk Zelo smešna igra brez groze
Ta igra je dobra, toda ena stvar, ki mi v tej igri ni všeč, je, da se vsake 4 ali 5 sekund prikaže oglas v vsakem načinu, prosimo, poskrbite, da se ta oglas ne prikaže znova
Ta igra mi je zelo všeč, ima dobro grafiko, zgodba je odlična in je odličen tekmec, ki ga babica samo potrebuje in bi rad videl več dodanih sob in podstrešja 😁 več predmetov in ugank, pasti. Če bi naredili psihopata 2, bi bil neverjeten z novo večjo lokacijo z vrtom in dodanim članom družine psihopat. Najlepša hvala za te odlične igre in čas za izdelavo. Epsko! 👍😀😉
Res mi je všeč igra, vendar je edina težava v tem, da je prašič pretežek za obvladovanje, ko na začetku ustreliš vrata, zaostaja, kar mu olajša, da pride in te ubije, pa tudi jaz sem ga hotel premagati igro in gledal sem oglas za ponovno polnjenje puške in potem, ko je bilo aplikacije konec, me je vrnila v glavni meni, prosim, popravi, res želim premagati tako blizu sem bil hvala
Ta igra je zelo težka. Ko si od zmage oddaljen le 1 cm, pomembna stvar izgine sama od sebe, kar je zelo razočaranje. Ko prenesem to igro, imam le nekaj ur za igranje v najnovejši različici. Potem sem preusmerjen na različico. 1.6.2, ki je precej stara in dolgočasna
To je pretežka igra, a tudi prelahka,
Niti pod razno ni scary ampak je ok
Mr. Meat: Horror Escape Room Arcade nql
Mr. Meat: Horror Escape Room Spillehall mfot
PUBG MOBILE: Aftermath Akční aip
Ful fajna
Cooooooooooool igrica naloži si jo👍👍👍
Preveč zamuden, ne morem niti v hišo, ker ne vem, kako uporabljati pištolo.plz mi odgovorite in mi povejte, kako uporabljati pištolo
Za veliko oglasov, a dobra igra!!
Oglasi so popolnoma moteči in super dolgi, vzbujajo izkušnje in vznemirjenje igre, zato sem igrico ocenil z dvema zvezdicama. Vsaki dve minuti je en oglas in vsakič morate videti oglas za ponovno polnjenje pištole, kar pomeni, da porabite več časa za gledanje oglasov kot za igranje. Prav tako zelo malo navodil na začetku o ukazih in kontrolah. Potreboval sem nekaj minut, da sem ugotovil, kako uporabljati pištolo.
Drugi predmet v igri manjka.. Kot 2. ključ in vložki za les.. Prosim, popravite igro
To je zelo lahka igra in tudi grozljivka in je dobra
Všeč mi je, vendar ni pošteno v načinu duhov, da se dodatki pojavljajo vsakih pet minut in je res nadležno, ali lahko to popravite, prosim
MISLIM, DA JE TA IGRA ODLIČNA ŠTIRI ZVEZDICE BO VEČ VSEBINE BO ZELO DOBRA
To mi je zelo všeč, vendar lahko več vsebine, kot je velika hiša, in še nekaj skrivnosti, lahko dodate zgodbo, kako je postal tako hudoben, kako je postal tak že od malih nog, nato pa začnite igro šov gospod meat parent, kaj se je zgodilo z njimi itd.
To bi ocenil s 5 zvezdicami. Igral sem vse različice in je različica 1.9.2 in moja igra se je obrnila nazaj v čas, ki je bila različica 1.6.0
Lahko bi temu dal pet zvezdic, vendar 4, ker se ta igra najprej obnaša kot na spletu, ko ustavim igro, se še vedno premika, moraš popraviti to ni na spletu...zakaj si še vedno tukaj nič drugega ne morem reči preostali del igre je neverjeten
Obstaja veliko oglasov, ne glede na to, kateri način je, in res zamuja, tudi če ga imate nizke kakovosti in če bi mu lahko dal pol zvezdice, bi.
Wow wow wow kakšna igra je ta moja prva najboljša igra keplerians games je najboljša. Igral sem vse igre keplerians, kot so ice scream, evil nun in mr meat. Bil sem navdušen nad novo igro keplerians ice scream 6, čakam na to. hvala
Slabo delo pri izdelavi te igre. Dal vam bom razloge, zakaj. 1 ne shrani napredka. 2 igra je zelo dolga do konca. In 3 preveč oglasov v načinu duhov.
Dobra igra, vendar je napaka. Ko držite baklo in dobite kovinsko košaro, boste imeli 2 roki in gospod Meso bo obtičal v hlevu in plesal
Igra je zelo zelo dobra, vendar ena stvar, ki mi ni všeč, je, da dajete strelivo za puško samo tri, samo meni ni všeč ta stvar, prosim, dajte več streliva za šibrovko minimalno 5, vendar je igra zelo, zato prosim dajte več streliva za šibrenico, jaz pa ne kot karkoli drugega je igra res dobra
Ta igra nam je super, a ko grem v respawn, ni nobenega namiga o tem, upam, da boste to kmalu popravili, počakal bom, ker je ta igra neverjetna in zahtevna.....
To je odlična igra In tudi grozljivka Moja najljubša igra In hvala
Slaba igra, ker ko se pojavi oglas, znova zaženem igro, dobim prekleto posodobitev
Vse je dobro, vendar napredek izgubi, če pride pomemben klic. In stvari so manjkale. Prosimo, popravite te težave.
Je dobra grozljivka in dobra stvar pri njej je, da imam način duhov. zato je dobro za ljudi, ki se bojijo.
kul!!!